Sonunda Markethink!

Neden bu kadar süredir blog yazılarımı aksattığımın cevabını vermenin zamanı geldi sanırım 🙂

Ağustos ayı sonu itibarı ile, 5 yıldan uzun süredir Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüttüğüm DorukNet’ten ayrıldım. Ayrılış sebebim, 15 yıllık çalışma hayatım ve 10 yıllık Internet sektörü tecrübem ile, farklı bir şeyler yapma isteğimin son aşamaya gelmiş olmasıydı.

İşte son bir kaç ayı, hem DorukNet’ten ayrılış, hem de yeni yapacaklarımla ilgili hazırlıkların yoğunluğu ile geçirdim. Durum böyle olunca da, maalesef blog da aksadı doğal olarak.

Yeni dönem: Markethink
Markethink bir servis markası. Amacım, bu marka altında bilgi ve deneyimlerimi, bu konuda ihtiyacı olanlara, farklı çalışma modelleri ile sunabilmek. Aslında yapacağım çalışmayı “Outsourced Marketing Services” başlığı ile ifade etmek kolayıma geliyor. Markethink servisleri, diğer konuları da içermekle beraber, özellikle Internet’te Pazarlama ile ilgili konulara yoğunlaşacak. İlgilenenler, daha detaylı bilgiye www.markethink.com adresinden ulaşabilirler.

İşte durum böyle. Anlayacağınız, yazılarımı aksattım ama, iyi bir sebebi vardı 🙂

Sevgiler.

Tag: , , , , ,

Sonunda Markethink!” için 12 yorum

  1. Tebrikler Serdar bey, şahsen uzaman olduğunuz bu konuda başırılı olacağınızdan şüphe yok.

    İşlerinizde başarılar dilerim.

  2. Gerçekten MarketThink. Bu iş akıl işi, o da sende var. Türkiye’nin sorunu akıldan başka herşeye hürmet edilmesi.

    Senin blogunun pazarlamacılar tarafından izlendiğinden istifade ederek çok hoşuma giden ve doğru bir tespitin yapıldığı bir yazıyı herkesle paylaşmak istedim.

    Senin bu girişimini de destekler bir yazı aslında. “Success is a number game” http://www.paulstips.com/brainbox/pt/home.nsf/link/15062006-Success-is-a-numbers-game

  3. hayırlı olsun serdar bey umarım basarilariniz devamli olur.markethink logosu bana daha cok bebek magazaciliginda kullanilan mavi-pembe ikilemini hatirlatti.daha ciddi is cozumleri sunan bir sirket icin logo arayisiniz devam ediyor mu?etmiyorsa bence etmeli…

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir