E-kart.com.tr

Bir araştırma yaparken, Eczacıbaşı Grubu’na bağlı E-Kart şirketine ait web sitesini ziyaret etmemem gerekti. Sürekli Firefox tarayıcısını kullandığım için, önce web sitesindeki içeriğin Flash kullanımı ile ilgili olarak, tam olarak görüntülenemediğini düşündüm ve hemen Internet Explorer’da siteye tekrar giriş yaptım. Ama değişen bir şey olmadı. Hata tarayıcıda değil, web sitesinin kendisindeydi.

Genellikle arada sırada kötü web sitelerine rastlasam da, hepsini burada konu yapmamaya çalışıyorum. Ama ait olduğu gruba yakıştıramadığım bu web sitesi, gerçekten de “kötü örnek” olabilecek özelliklere sahip. Site bana şu havayı veriyor, sanki bu şirketin doğru dürüst bir ürünü yokmuş da, web sitesini boş bırakmamak için garip grafiklerle doldurma yoluna gidilmiş. Tabii ki aslında öyle olmadığından da eminim. Ama site, navigasyon ve görsel tasarım konusunda son derece tutarsız, içerik de yetersiz. İşte size sırası ile karşılaştığım web sayfaları. Dilerseniz siz de ziyaret ederek, kendiniz durumu görebilirsiniz: http://www.e-kart.com.tr

Giriş Sayfası


Ana Sayfa


Ürünler Sayfası


Ürün Sayfası


Üye Giriş Sayfası

Diğer şirket siteleri belli bir kaliteyi tutturmuş olan Eczacıbaşı Holding ‘de, sanırım bu site gözden kaçmış.

Tag: , , , ,

E-kart.com.tr” için bir yorum

  1. Akıllı kart üreten bir şirketin
    web sitesinin navigasyonun bile bu denli kötü olması karşısında “Aaahh ah” demekten başka bir şey demek gelmiyor içimden.

    Türkiyenin önde gelen kurumlarının internet ve web kültüründen bu kadar uzak olması çok üzücü.
    Bilmedikleri şeyden kaçıyorlar. Kaçtıkça da uzaklaşıyolar. Kurumlar internetten uzaklaşırken hedef kitleleri internete daha fazla yaklaşıyor.

    Hedef kitle gider mersine, kurumlar gider tersine..

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir