I love to ThinkFree!


ThinkFree bugüne kadar denediğim en iyi ücretsiz çevrimiçi ofis uygulama paketi. Microsoft Word, Excel ve PowerPoint dosya tiplerini oluşturma, açma ve kaydetme imkanına sahipsiniz. Üstelik, uygulamanın menü yapıları ve arayüz tasarımları neredeyse Microsoft’un tasarımlarının aynısı, dolayısı ile kullanımına alışmak için çaba sarf etmenize de gerek kalmıyor. Bazı gelişmiş fonksiyonlarda eksiklik olsa da, günlük kullanım ve ortalama kullanıcılar için bunun bir önemi olmadığını düşünüyorum.

Ayrıca, aynı ürünün, paketli olarak satılan bir versiyonu da mevcut, eğer bilgisayarınızda yazılımı çalıştırmak isterseniz, sadece 49,95 USD’ye satın alabilirsiniz.

Çevrimiçi versiyona, mevcut dosyalarınızı yüklemek mümkün. Ve, dosyalarınızı kolayca PDF formatında da kaydedebiliyorsunuz. Yalnız ben PDF’e çevirirken birkaç formatlama hatasına rastladım. Yine de dikkatli kullanırsanız, problem olmayabilir.


Sonuçta ücretsiz bir çevrimiçi program için, mükemmel denebilecek bir ürünle karşı karşıyayız. Yakında dosya senkronizasyon özellikleri de eklendiğinde daha da cazip hale gelecek.

Uygulama Java platformunda çalıştığı için, herhangi bir işletim sitemine, herhangi bir tarayıcıya sahip, herhangi bir bilgisayarda dosyalarınıza erişip, çalışabilirsiniz.

ThinkFree ofis uygulamalarına önemli bir özgürlük getirmiş, mutlaka denemenizi öneririm.

ThinkFree web sitesini ziyaret etmek için tıklayın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir