Sigarayı hemen bugün bırakın!

Evet, hemen bırakabilirsiniz. Tek yapmanız gereken gerçekten isteyerek karar vermek. Bunu desteklemek için de, düzenli spora başlayın. Çünkü spor, sigaranın beyine sağladığı rahatlatıcı hormonların salgılanmasını sağlayan bir aktivitedir. Böylece, vücudunuz da, sigaranın eksikliğini hissetmeyecek ve bir daha canınızın sigara isteme ihtimali çok azalacaktır.

Geçtiğimiz gün tvde Sigarayla Savaşanlar Derneği’nin başkanı şunu söyledi: 1 yıl içinde Türkiye’te sigaranın sebep olduğu hastalıklardan ölenlerin sayısı 100 binin üzerindeymiş. Ne kadar inanılmaz bir rakam olduğunu açıklamaya gerek yok.

Şimdi sağlığınız için en iyi hareketi yapın ve bugün hemen bırakın. Bir daha da, “bir taneden birşey çıkmaz” diye sakın ağzınıza koymayın.

Sağlıklı günler dilerim.

İlgili yazılar:
Sağlıklı yaşam
Sağlıklı yaşam için spor – 1
Sağlıklı yaşam için spor – 2

Sigarayı hemen bugün bırakın!” için bir yorum

  1. Sigarayi bırakmanın en kolay yolu ile gunde 2 paketten sıfır adete bir gunde indim. Cok mutlu ve kolay bir şekilde ben bu işi halletim, kesinlikle niyeti olanların http://www.allencarrturkiye.com sitesine girip bakmalarını rica edeceğim. Benimle birlikte 6 kişi daha bu yöntemle rahatça bıraktı. Kimse benim sigara içmeyeceğime inanamazdı, ben bile… Hayaller gerçek olabiliyor. Serdar, bu konuya değindiğin için teşekkürler.
    Ekin İlyasoğlu.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir