Midnight Express gerçeği Alinur Bey tarafından ortaya çıkartıldı!

Dün gece ATV televizyonundaki Papyon programının konuğu Alinur Velidedeoğlu’ydu. Sohbetin bir bölümünde, Alinur beyin Midnight Express’in gerçek yüzünü ortaya çıkartan ropörtajı ile ilgili bir bölüm vardı. Alinur bey, ilgili ropörtajı neden, ne zaman yaptığını v.b. anlattı. Her Türk gibi, o da bu filmin propagandasının, Türkiye ve Türk insanın üzerindeki haksız sonuçlarından rahatsızdı ve ropörtajı yaparak yayınlama ihtiyacını o yüzden hissetmişti.

Bu arada da, sürekli olarak ropörtajı daha çok kişiyle paylaşmak için …’ya eklediğinden bahsediyordu. …’nın ne olduğunu ATV nedense sansürlemek ihtiyacı duymuştu. Tabii ki … tahmin edebileceğiniz gibi YouTube’dü ve ATV’nin program editörü, Alinur Beyin yaptığı bu güzel çalışmanın anlamını kavrayamamış olmalı ki, herkesin bu ropörtajla ilgili daha fazla haberi olmasını sağlayacak bu fırsatı Alinur beye ve Türk halkına vermek istememişlerdi!

Alinur bey, Midnight Express’in Türkiye turizmine vurduğu toplam darbenin 50 milyar USD civarında olduğunu düşünüyor. Buna ben de inanıyorum ve katılıyorum.

İşte ATV’nin gereksiz şekilde sansürlediği YouTube linkleri, siz izleyin ve başkaları ile de paylaşın:
Midnight Express truth revealed by Alinur Part-1
Midnight Express truth revealed by Alinur Part-2

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir