Ajans Press TV reklamları

Ajans Press’in TV reklamlarını hayretle izliyorum. Nasıl oluyor da Türkiye’nin lider konumdaki medya takip şirketi, bu kadar hedef kitlesine uymayan bir reklamın yayınlanmasını onaylayabilir, anlayamıyorum. Üç boyutlu maskot ve sevimli karakterlerin rol aldığı bu reklam filmlerini hatırlıyorsunuz sanırım.

Binlerce kurumsal müşterisi olan, Türkiye’nin en büyük şirketlerine hizmet sunan Ajans Press, bence çok daha iyi bir tanıtımı hak ediyor. Önerim, kurumsal kimlikleri ve reklam filmleri ile ilgili olarak ciddi bir ajans ile çalışmaları, veya hiç reklam işine girmemeleri. Zira, bu reklamlarla akıllardaki Ajans Press imajında bir katkıda bulunulmuyor, aksine, imajın yıpranması söz konusu bence.

Yapıcı olmak için, çok basit öneri:
Çalıştığınız binlerce şirketin pazarlama yöneticileri ile referans mini röpörtajlar gerçekleştirip, bunları düzgün bir yapım ile reklam olarak yayınlamak, 3D animasyon ile gerçekleştirilen reklamlardan çok daha kolay ve etkin olacaktır.

Yapılan işleri eleştirmek çok hoşuma gitmiyor ama, bu kadar bariz hataları görünce de, yazmandan edemiyorum.

Tag: , , , ,

Ajans Press TV reklamları” için 3 yorum

  1. Ajanspress binlerce müşteriye sahip bir firma değil bu bir. İkincisi ve önemli olan ise; dışarıdan nasıl göründüğü bilmiyorum ama profesyonel bir yönetim ekibi olmayan, rüzgarın estiği yönde ilerleyen, amatör bir firma. Reklam filmi, senin de bahsettiğin gibi, 14 yaşında bir çocuğun elinden çıkmış izlenimi bırakıyor. İçerik ile kullanılan teknik örtüşse belki yine katlanılaibilir olurdu. Komik… Ayrıca aynı malı farklı müşterilere çok farklı fiyatlara satan, rekip firmaları piyasadan silmek için nerdeyse bedavaya iş alan, haksız rekabeti seven, başka isimle firma kurup ucuza iş alan bir firmadır bu ismin bir şekilde duyduğumuz ajanspress. Yapılan işin derinliğine yakışmayacak bir sığlıktalarmış gibi izlenim var bende.

    ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler. medya takip işinde lider konumdalar…

  2. nihayet o çizgi film reklamından kurtulduk derken daha da saçma bir filmle ekrana çıktılar. derdini anlatmaktan aciz olan bu filmde ajans press’in imajına bir artı sağlamayacağı gibi yapan ajans veya kişilerde bir filmden aparttıkları fikirle bunu daha da bozuyorlar. merak edenler için şu film izlenebilir: Stranger Than Fiction / Lütfen Beni Öldürme Ajans Press iyi bir şey yapayım derken fena dolandırılmış bence!!!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir