Findukta birluk!


Selim Beyin “Türk Fındığı Nasıl Kurtulur” başlıklı mükemmel yazısından sonra, fındık konusunda bloglararası bir dayanışma başlamış durumda. Bunun en güzel örneklerinden biri de Finduk Zamanı oluşumu. Yemek bloglarının oluşturduğu bu yeni blogda, fındıklı tarifler yer almakta. Kendilerini bu güzel oluşumdan dolayı, Selim Beyi de bu işi bu kadar güzel şekilde başlatmasından dolayı tebrik ediyorum. Bu birlikteki blogların linkleri de aşağıdaki gibi (Selim bey sizden kopyaladım, hayırlı bir iş olduğu için kızmazsınız her halde :-):

Bu arada bu konuda diğer blogcuların yazdığı yazılarla ilgili linkler de aşağıdaki gibi:

Madem finduk zamanidur, yaparik pişuyler daaa! (Marketing Post)
Fındık nasıl kurtulur. (Marketallica)
Finduk Zamanı, Türkiye, Toplumsal Destekçiler (Masaüstüm)
Karanlıkta göz kırpmayalım (Mah-zen)
Kır kabuğunu, sen de katıl (Zeynep Özata)
Fındıkta alınan yol (Kedili Mutfaklar)
ZUHAL’CE ÇENTİK KEBABI;))) ve FINDIK PROJESİNE İÇERİĞİ FARKLI BLOGLARDAN DESTEK VE YORUMLARI;)))

Tag: ,

Findukta birluk!” için 3 yorum

  1. merhaba serdar bey
    size ve yakından takip ettigim, yakın buldugum iki uc blogger bu mail i gonderiyorum. yazılarınızı begeni ile takip ediyorum.
    sizinle paylasmak istedigim temeli gonulluluge dayanan hayata dair bi konu ilgilenirmisiniz bilmiyorum.bi umutla cevremde ki herkese bu konuyu acıp,gerceklesmesi icin caba sarf ediyorum. ist.tasdelende(www.mhgurbuz.k12.com.tr)ilkogretim okulu var.semt zengin bir semt degil okulda web sitesinden incelerseniz iki harika insan tarafından bagıs ile yapılmıs.su anda 3-c sınıfı icin akıllı tahta sistemine gecmek icin ogretmenimiz , mudurumuz ve veliler olarak neler yapabiliriz diye ugrasıyoruz.bazı veliler iki uc hafta pazara gitmeyiz pazar paramızı katarız diyecek kadar yuce gonullulerdi.bense bunu egitime destek olacak yardım sever insanlardan ve isletmelerden toplayabilirmiyiz diye dusunmekteyim.makbuzla tabiiki.inanın bu cocuklar her seyi hakediyo.cok uzattım ama soyleyeceklerime giydirecek kısa soz bulamıyorum aslında.sizden ricam bu konuda bize destek olabilirmisiniz.cevrenizle ve ya bi fikrinizle.olumlu ve ya olumsuz cevabınızı bekleyecegim.sevgilerimle.deniz

  2. fındık nasıl kurtulur sorusu biraz garip geldi bana. çünkü nice zamandır fındık reklamlarının “bir markanın yada bir şirketin değil” çok başarılı olduğuna inanıyorum. fındıktan fazlasıyla haz aldığımı da ekleyince ve sık sık yediğimi düşününce bir de insan oğlu herkesi kendi gibi zannedince fındığında iyi durumda olmadığı düşüncesi fazlası ile beni şaşırttı.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir