Migros Sanal Mağaza


MVI_4923
Video sent by popjazz2

Malum şimdi bebeğimiz olduğu için, dün Migros Sanal Mağaza’da bebek maması bakıyordum, bu arada mağazanın enteresan bir özelliğini keşfettim. Mağazanın bebekler ile ilgili bölüm başlığına tıklandığı zaman, sayfanın en üstünde gelen ürünler çok ilginçti: Bahçıvan Kaşar Peyniri, Banvit Light Göğüs, Maret Sosis!

Aslında Migros Sanal Mağaza’yı bugüne kadar hiç kullanmadım, bunda en önemli etken, geçmişteki alışveriş girişimlerimde, bir çok zorlayıcı etken ile karşılaşıp, her seferinde alışverişten vazgeçmemdi. Bu sebeple, siteyi fazla tanımadığım için çok derin yorumlara girmek istemiyorum, ama, bebek ürünleri arayan insanlara en üstte bu kadar alakasız ürünler göstererek, ne yapılabileceği zannediliyor, ben anlayamadım.

Benim bu konudaki tercihim gima.com.tr. Gima, bence Migros’a göre bu konuda daha iyi bir yaklaşıma sahip. Ama onlarda son dönemde pek yenilik yapmadılar, ilk günlerdeki dinamizmlerini kaybettiler gibi. Aslında yapılabilecek birçok iyileştirme var.

Not: Bu arada ilk “video bloggin'” deneyimi de bu yazı ile gerçekleştiriyorum, bundan sonra bu imkanı gerekli olan yerlerde kullanmaya çalışacağım.

Migros Sanal Mağaza” için bir yorum

  1. Cok guzel yakalamissin Serdar. Eger 4. Levent’e teslimati secersen, MIGROS CALROSE PIRINÇ bile alabiliyorsun bebek icin. Bu arada 4. Levent’dekiler, Bahcivan Kasar Peyniri yerine SÜTAŞ KLASİK BEYAZ Peynir secebiliyorlar bebekleri icin. Aferin Migros. Hedeflenmis pazarlamanin ornek sirketi! Link isminde verdigin sozu bile tutamiyorsun.

    Konuyla biraz olsun alakali olan bir yazi yazmistim aylar once. Ilgini cekebilir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir