Fotoğraflarım


Amatör fotoğrafçılığı seviyorum. Artık sevdiğim fotoğraflarımı, yavaş yavaş Flickr hesabıma yükleyeceğim. Siz de aşağıdaki linke tıklayarak Flickr’daki sayfalarıma ulaşabilirsiniz. Yorumlarınızı paylaşırsanız, sevinirim.

Fotoğraflarım için tıklayın!

Fotoğraflarım” için 7 yorum

  1. Yakın çekim ve çok iyi resimler. Kutlarım. Fotoğraf makineniz de yakın çekimde oldukça iyi galiba.

    Ben de kendimce fotoğraf çekiyorum ama 2mega pixellik lik bir casio ile ne kadar çekilir varın siz düşünün.

    Aslında bir photo blog yapın bence. Ben yakında kuracağım 🙂

  2. Teşekkürler. Çiçek fotoğraflarını Minolta Dimage 7i ile çekmiştim. Şimdi o makinemi sattım ve yerine Canon EOS 350D aldım. Ayrıca bir de çok sevdiğim ve çok fazla kullandığım Canon A70’im var. 2 megapiksel biraz az, en azından 3.2 megapiksel ile iyi sonuçlar alınabilir. Doğru beyaz ayarı ve doğru ışıkla, çok basit makinelerle bile iyi sonuç alınabileceğine inanıyorum. Photo blog için bir çalışma yapmayı düşünüyorum.

  3. Kadraj olarak iyi. kutlarım bende tam fotoğraf makinesini soracaktım ama ejderha zamanı hızlı davranmış :). http://www.fotokritik.com sitesinede eklene biliyor fotoğraflar ve gayet yapıcı eleştiriler geriyor. tavsiye ederim ben yararını gördüm. Bendede Fuji S7000 var srl-like. eos 350D’ye geçicem en ykın zamanda ama makine ile verilen objeltifin üstüne birde 70-300 mm almak lazım o kasıyor biraz srl makinelerin aparatı çok :))
    http://www.fotokritik.com/benonur sayfasında benimde çektiğim 4-5 tane resim var.

  4. Onur bey, teşekkürler. Eğer Eos 350 D almayı düşünüyorsanız, 18-55 ve 70-300 olarak iki objektif kullanmak yerine, Sigma’nin 18-200’luk bir modeli var, sürekli tek objektif olarak kullanabileceğiniz. Hem de boyutları çok küçük. Gerçi parlaklıktan biraz ödün veriyorsunuz ama, bence düşünmeye değer. http://www.tetris.com.tr‘den bulabilirsiniz. Tabi tercih meselesi. Ben ilk fırsatta almayı düşünüyorum. Bu arada EOS 350D gerçekten tavsiye edebileceğim bir makine, özellikle çekim hızı (açılma-odaklama-çekimi tamamlama) çok iyi. Eskiden kaçırdığım birçok pozu bu makine ile yakalayabiliyorum 🙂

  5. Merhabalar.. sigmanin o lensinden uzak durmanizi oneririm. Netlik problemleri var. Canon un L serisi lenslerinden sasmayin..
    350D kullanicisi olarak benim lens tavsiyelerim:

    – Canon 24-105 f 4.0 L IS
    (canonun en populer lensi tum testlerde birinci sirada. bunu hic makinadan cikarmiyorsunuz neredeyse)

    – Tele icin kesinlikle Canon EF 70-200mm f2.8 L bu pahali gelirse Canon EF 70-200mm f4.0 L (bana pahali geldiginden f 4 unu aldim)

    -genis aci icin kesinlikle Canon EF 16-35mm f2.8 L

    Bu arada fotograflar cok guzel tebrikler..

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir