Evdeizle.com


Evdeizle.com sayesinde, son 1,5 aydır, evde dilediğimiz kadar DVD izlemenin keyfini yaşıyoruz. Amerikada yer alan Netflix isimli DVD kiralama sistemini görüp hep özenirdim “keşke Türkiye’de de böyle birşey olsa” diye. Çünkü açıkçası arşiv yapmak dışında, her filmi izlemek için DVD satın alınması zorunluluğu çok anlamlı gelmiyor bana.

Evdeizle.com ile, aylık sabit bir ücret ödeyerek, belli sayıda veya sınırsız (seçtiğiniz plana göre) DVD izleme imkanınız oluyor. Gayet geniş bir arşivleri var. Bütün işlemleri web sitesinden kolayca yapıyorsunuz. DVD’ler size kurye ile ayrıca ücret ödemenize gerek kalmadan iletiliyor.

Benim en çok hoşuma giden, TV’de ve birçok DVD satan mağazada bulamadığınız klasik/eski filmleri burada bulabilmeniz.

Kısacası, film meraklıları için cennet gibi bir yer. Öneririm: www.evdeizle.com

Evdeizle.com” için 6 yorum

  1. Yaklasik 8 aydir bizlerde severek evdeizle.com’u kullaniyoruz. Aldigimiz hizmet gerek kalitesi gerekse ekonomikligi acisindan bize her yonden memnun etmekte. evdeizle.com gibi hayati kolaylastiran ve eglenceli hale getiren sitelerin sayilarinin artmasi dilegi ile. DVD izlemek isteyen herkese tavsiye ederim.

  2. Yaklasik 1 senedir bizde esimle beraber dvdsokagi.com sitesini kullaniyoruz. Simdiye kadar bir sikintimiz olmadi kendilerinden filmler gelmeden e-mail atmalari ve SMS ile haber vermeleri de oldukca isimizi kolaylastiran yeniliklerinden.

  3. Yaklasik 1 senedir bizde esimle beraber http://www.dvdsokagi.com sitesini kullaniyoruz. Servisinden ve kaliteli hizmet anlayisindan dolayi oldukca zevk aliyoruz bu hizmetten. Filmler gelmeden e-mail ve SMS ile bizi bilgilendirmeleri de oldukca kullanisli oluyor.

  4. Ankara’da faaliyet gosteren yeni bir Online dvd kiralama sitesini de ben duyurmak istedim. Adres http://www.filmservisi.com

    Haftanin 6 gunu aksam saatlerinde teslimat yapiyorlar ve oldukca hos bir siteleri var.

    DVD film meraklilarina tavsiye ederim.

  5. kredi kartimdan istemedigim takdirde aylar sonra 100ytl ceken bir sirkete nasil guven olabilir, profesyonellik bu ise sasiriyorum, aman dikkat kredi karti vermeyin!!!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir